Știrile au început la Realitatea. Acum 20 de ani.

Milioane de imagini, sute de mii de live-uri, zeci de mii de jurnale, mii de informații în regim de breaking news.

Noi am fost primii. Am dat startul știrilor în România. Și am continuat. 24 de ore din 24, fără întrerupere, zi de zi, an de an, timp de 20 de ani. Am învățat totul despre știri, iar acum, e momentul să transmitem experiența noastră mai departe.

Am lansat Academia Realitatea, locul unde înveți televiziune, alături de cea mai talentată echipă. Cei mai buni traineri îți arată ce înseamnă viața în televiziune, cei mai experimentați jurnaliști îți transmit secretele meseriei lor, înveți să scrii texte de la oameni talentați și deprinzi arta de a pune imaginile cap la cap alături de echipa noastră de editori de montaj.

Agitație, forfotă, sunetul tastelor apăsate frenetic, voci care se aud în cască, telefoane date pe fugă, primele cuvinte rostite live, imagini care se succed rapid, pași grăbiți. La Academia Realitatea vezi cum este viața în televiziune, care este ritmul în care lucrează oamenii în redacție și cum se aleargă spre cele mai importante știri, pe teren, cine șoptește în cască și cum este să transmiți un breaking news. Munca este palpitantă în televiziune, totul se face într-un ritm alert, pentru că doar așa ajungi să fii primul. Realizatori, editori, reporteri, toți sunt alături de tine să îți arate stilul de viață Realitatea.

Învață secretele meseriei de la jurnaliști cu experiență, ei sunt pregătiți să transmită mai departe tot ce au învățat în zeci de ani de televiziune.

Academia Realitatea dă startul unor cariere de succes în televiziune, unor noi generații de jurnaliști, pregătiți să trăiască în ritm de breaking news.